SPINNER GmbH je jedna od vodećih kompanija u svetu za proizvodnju visoko kvalitetnih RF konektora i džamper kablova za mobilne komunikacione sisteme, kao i svih ostalih pasivnih komponenti za emisione sisteme (hengeri, uzemljenja, hidroizolacija..)

Više o pojedinim proizvođačima radio-komunikacione opreme možete videti ovde.


Tržištima u regionu posebno je zanimljiv
EPCOS AG, proizvođač
veoma širokog spektra pasivnih elektronskih komponenti kao i prenaponskih odvodnika za zaštitu telefonskih linija u dvopolnim i tropolnim verzijama, sa ili bez termoklipa (od 90V – 600V).

Od pasivnih elektronskih komponenti, u ponudi su i proizvodi kompanije GEYER ELECTRONIC e.K., proizvođača kvarcnih kristala, oscilatora, filtera, rezonatora.GRUNER AG proizvodi klasične i bistabilne releje, kao i servo motore.


Ovlašćeni smo zastupnik i globalne korporacije
AMPHENOL, svetskog lidera u proizvodnji konektora veoma širokog spektra (vojni konektori sa MIL standima, industrijski, RF, za čip kartice, modularni, audio i razni drugi tipovi), koji nalaze primenu u mnogim oblastima.Ako vašu elektroniku nameravate da ugradite u kućište, u ponudi su proizvodi kompanije
BOPLA, proizvođača aluminijumskih i plastičnih kućišta vrhunskog kvaliteta.


     


Proizvođač IXYS je postao korporacija ujedinjenjem sa kompanijama CLARE i WESTCODE.IXYS Corporation proizvodi najširi spektar poluprovodničkih komponenti.
IXYS ICD (ex CLARE) proizvodi poluprovodničke releje za primenu u telekomunikacijama, integrisana rešenja za telefoniju i industrijske modeme.
IXYS UK (ex WESTCODE), svetski lider u proizvodnji širokog spektra tiristora i dioda velikih snaga, modula, takođe i pionir "press-pack" IGBT tehnologije.BUSSMANN, proizvođač osigurača i prenaponske zaštite.
U ponudi je još mnogo toga...

dalje

bavi se zastupanjem renomiranih svetskih proizvođača
elektromehaničkih i elektronskih komponenti (Amphenol, Bussmann, Bopla, Binder, Clampco Sistemi, Ixys, Westcode, Epcos...) i kompletne instalacione opreme za mobilnu telefoniju (Spinner, FIMO, Roxtec, Coiler, Cobham Wireless...), kao i distribucijom i prodajom proizvoda na područjima Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.


Kompanija Piletić spada u vodeće ponuđače specijalizovane opreme i komponenti u zemlji i regionu.


REFERENCE:


- Operateri mobilne telefonije
- Industrijska preduzeća
- Izvođači radova telekomunikacionih mreža i sistema
- Instituti


 

 
 
   

Početna stranica | O nama | Proizvodi | Novosti | Kontakt
Copyright © Piletić d.o.o.